Destinatum.si

Preskoči na vsebino »

Spletno mesto
Vprašanje? Pokličite nas na 02 333 35 30

Trenutno ste na:

Kozica kvadratna - 28 x 28 x 7 cm

Dvokliknite zgornjo sliko za prikaz celotne slike

Zoom Out
Zoom In

Več pogledov

Kozica kvadratna - 28 x 28 x 7 cm

Bodite prvi in napišite mnenje o tem izdelku

Dobavljivost: na zalogi.

94,50 €
Dodaj izdelke v košarico
ALI
Večnamenska posoda za pripravo kvalitetne, zdrave in vitaminsko bogate hrane. Za mesne in zelenjavne jedi, za dušenje v lastnem soku, za golaž. Privoščite si najboljše.

Opis izdelka

Gastrolux Biotan je posoda sodobne kuhinje za pripravo raznovrstne, kvalitetne in vitaminsko bogate hrane.
Vrhunsko kvalitetna posoda z debelim dnom in prevleko Gastrolux Biotan.
Posebej pripravljen "cocktail" iz nano delcev keramike, titana in izredno trdih diamantnih kristalov, nanešen na aluminijasto osnovo, pri visoki temperaturi, daje posodi izredne lastnosti:
* kuhanje brez ali z zelo omejeno količino maščob,
* hrana se ne sprime ali prilepi,
* prevleka je iz materialov, ki jih pogosto uporabljamo v medicini 21 stoletja.
Posoda je preizkušena po sistemu TÜV. Geprüfte Sicherheit = preverjena varnost.
Vsi izdelki Gastrolux Biotan so izdelani po kriterijih standarda ISO 9001.
V laboratoriju stalno kontrolirajo obstojnost prevleke na temperaturo in njen enakomeren nanos.
Ročaji in držaji so temperaturno odporni do 260°C. Nastavki in ročaji so fiksni ali snemljivi.
Omogoča pripravo hrane brez uporabe maščob.

 

Vsi izdelki so primerni za plinske, električne in steklo-keramične grelne površine ter štedilnike na drva.

 

Kako ravnati s posodo Gastrolux, da bo obdržala svojo vrhunsko kvaliteto?


Pred prvo uporabo jo operemo z vročo vodo in čistilom za posodo. Dobro jo posušimo in notranjost namastimo z jedilnim oljem. Pregrevanje posode povzroči trajne poškodbe in luščenje dna. Upoštevajte navodila za uporabo!

 

Pečenje in kuhanje:

 

Izberemo pravilno velikost grelne površine glede na dno posode. Po približno treh minutah segrevanja posode na srednji temperaturi, ima posoda idealno temperaturo za pečenje. Šele sedaj damo v posodo potrebne sestavine.

 

Pri izbiri masti ali olj je dobro vedeti:


  • masla in margarine, ki vsebujejo vodo, sol in mlečno jajčni prah se hitro zažgejo - primerna temperatura je 160 stopinj Celzija,
  • olja, naravna mast, surovo maslo so primerna za temperaturo 220 stopinj Celzija,
  • rastlinska olja se sežgejo šele pri temperaturi 280 stopinj Celzija.

Čiščenje posode:


  • Priporočamo, da v posodi ne puščate hrane dalj časa. Po vsaki uporabi posodo operemo z vročo vodo in nekaj čistilnega sredstva. Ko je suha, jo rahlo namastimo. Pomivanje v pomivalnem stroju odsvetujemo.

 

Oznake izdelka

Dodajte vaše oznake
Uporabite presledke za ločevanje oznak. Za fraze uporabite navednice (')
 

Varnost nakupa

Garancija na zadovoljstvo
Izdelke lahko vrnete v 15 dneh od nakupa in brez vprašanj vam bomo povrnili denar.


Dostava na dom
Večino izdelkov odpremimo že naslednji dan po naročilu.


Imate vprašanja?
Pokličite nas vsak delavnik med 9. in 15. uro na 02/333 35 30 ali nam pišite.

Košarica

V košarici nimate izdelkov.

Primerjaj izdelke

Ni izdelkov za primerjavo